Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?

 

Beton afhalen of laten bezorgen

Wanneer u thuis of op het terrein van uw bedrijf met een constructie of reparatie bezig bent, is het handig dat u het benodigde beton, drainagemortel en stabilisatiezand kunt laten bezorgen. Multi Mortel Brabant is gespecialiseerd in verschillende typen mortel, zoals vloerenspecie, stampbeton en stabilisatiemortel. U kunt er bij ons voor kiezen om uw beton te laten bezorgen, maar de bestelling afhalen is ook mogelijk. Wij bieden de ideale service voor particuliere en zakelijke klussen waar kleine hoeveelheden cementgebonden mortels voor nodig zijn, maar uiteraard ook voor grotere projecten. U kunt dan ook altijd de exacte hoeveelheid beton of mortel afhalen en laten bezorgen.

Gemak

Goedkoop, snel en geen gedoe

Exact de juiste hoeveelheid

Dus u betaalt nooit te veel en geen restproduct

Snel

Binnen enkele minuten geladen of binnen 1 dag thuisbezorgd

Kwaliteit

Computergestuurde productie

Beton laten bezorgen

Wanneer u een fundering wilt storten, maken wij het u heel gemakkelijk. U kunt namelijk uw beton, stabilisatiezand en mortel door ons laten bezorgen. Tegen een geringe meerprijs en vanaf 250 liter heeft u uw bestelling in een mum van tijd in huis! Afhankelijk van de hoeveelheid bezorgen we het beton, de mortel of een ander product met onze kipper of mobiele betoncentrale. Met dit laatste middel ontwikkelen we de drainagemortel, het beton of de specie ter plaatse. Alle nodige ingrediënten hebben wij tot onze beschikking. Na het bezorgen en mengen, storten we het beton op de gewenste plek.

Beton afhalen

Bij een bestelling vanaf 100 liter kunt u uw vloerenspecie, stampbeton of stabilisatiezand ook gemakkelijk afhalen. Wij maken een afspraak met u en zetten de bestelling voor u klaar. De afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of via het bestelformulier. Onze betoncentrale is gevestigd naast de N264 in Odiliapeel, waar u eenvoudig de afgesproken hoeveelheid beton komt afhalen. We zijn dus voor iedereen goed bereikbaar. U rijdt bovendien eenvoudig met uw aanhanger het terrein op.

Neem contact met ons op

Multi Mortel Brabant garandeert een snelle service en een consequente levering van kwalitatieve producten. Met onze diensten bespaart u een hoop tijd tijdens uw project, bij zowel de levering als het afhalen van beton. Wij geven u graag informatie en advies. Bijvoorbeeld over passende producten voor uw project of over de prijs van betonvloeren storten. U geeft eenvoudig uw bestelling door via het bestelformulier. Dit kan ook telefonisch via 06 – 39 49 90 69.

Onze producten

Drainage mortel

Drainage mortel

Bekijk product
Vloerenspecie laten maken

Vloerenspecie laten maken

Bekijk product
Stampbeton

Stampbeton

Bekijk product
Stabilisatiezand

Stabilisatiezand

Bekijk product
Uw betonmortel op maat bestelt u eenvoudig online

Uw betonmortel op maat bestelt u eenvoudig online

Bekijk product
Aanvullende producten

Aanvullende producten

Bekijk product

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?