Graag geven wij hier antwoord op uw vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact (06 – 39 49 90 69) met ons op! Wij helpen u graag.

Moet ik beschermende kleding aan?

Wij bevelen aan om tijdens de verwerking van beton beschermende kleding te dragen zoals, handschoenen, waterdichte en veilige schoenen of laarzen en een veiligheidsbril.

Wat voor gereedschap heb ik nodig om een betonproduct te verwerken?

De volgende gereedschappen zijn nodig voor het verwerken van een betonproduct: Schep, hark, afwerkspanen en – rijen. Denk ook aan een of meerdere kruiwagens! Maak uw gereedschap altijd schoon na gebruik.

Welk type mortel of betonproduct heb ik nodig voor mijn klus?
Wanneer moet ik wapening van glasvezelnetten aanbrengen?

Een wapening verstevigt de cementdekvloer. Het risico op krimpscheuren is bijna nihil en de cementdekvloer kan zwaarder worden belast.  Het risico op scheuren wordt met 70% teruggebracht. Als de cementdekvloer zichtbaar blijft (dan komt er bijvoorbeeld geen parket of tegelvloer op te liggen) bevelen we wapening aan. Ook wanneer er enkel een coating wordt aangebracht raden we wapeningnetten aan.

Daarnaast is het soms noodzakelijk om wapening aan te brengen. Bijvoorbeeld wanneer uw cementdekvloer moet worden aangebracht op isolatie en de dikte van de vloer minder dan 6 centimeter is.

Kunt u het beton bij mij op de stoep bezorgen?

Ja dat kan. Zorgt u ervoor dat er wel folie of een afdekzaal klaar ligt? Als u dat wilt kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Hoeveel beton kan ik op mijn aanhanger laden?

Dat hangt af van het trekvermogen van uw auto en van de maximale belasting van uw aanhanger. Een kuub beton weegt ongeveer 2.400 kilo.

Kunnen jullie ook beton verwerken?

Multi Mortel Brabant verzorgt alleen de productie en/of de bezorging. Twijfelt u om een cementdekvloer zelf te leggen of door de vakman? Kijk op www.multivloerenbrabant.nl : de specialist in cementdekvloeren.

Hoeveel betonproduct / mortelproduct heb ik nodig?

De hoeveelheid m³ bereken je als volgt: lengte x hoogte x breedte van de te vullen oppervlakte. Wij raden aan om altijd 10% meer te bestellen vanwege het inklinken van beton of vanwege oneffenheden.

Het vriest. Kan ik beton storten?

De optimale verwerkingstemperatuur van beton is tussen 5 en 25 graden Celsius.

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?