Mortel afhalen

Bij Multi Mortel Brabant uit Odiliapeel bestelt u mortel dat u daarna kunt afhalen of laten bezorgen. Wij helpen u graag met een bestelling van een beton- of mortelproduct van goede kwaliteit. Dankzij onze computergestuurde productie leveren wij precies dat product dat u nodig heeft voor uw toepassing.


Wilt u mortel bestellen met deskundige hulp en op maat gemaakt?

Bestellen Hoe werkt het?

Hoe kunt u mortel bij ons afhalen?

Wanneer u mortel heeft besteld, kunt u kiezen voor afhalen of laten bezorgen. Langskomen bij ons bedrijf om uw kant-en-klaar cement of een ander product af te halen kan al vanaf een bestelling van 100 liter. Het bezorgen van een mortelproduct als specie dat wij voor u maken, is mogelijk vanaf een bestelling van 250 liter. Onze locatie is goed bereikbaar. U vindt ons bedrijf namelijk vlak naast de N264 in Odiliapeel. U kunt met uw aanhanger onder de stortbaan van onze betoncentrale rijden, zodat de mortel die u bij ons komt afhalen, direct in uw aanhanger kan worden geladen. Houd hierbij rekening met het gewicht. Een m³ beton weegt namelijk ongeveer 2.400 kg. Een m³ vloerenspecie weegt ongeveer 1600 kg.

Plaats als particulier of professional uw bestelling eenvoudig online

Kom uw mortel bij ons afhalen en afhankelijk van de hoeveelheid, vertrekt u binnen elke minuten weer met uw geladen aanhanger. Plan een afspraak voor het afhalen door contact met ons op te nemen.

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?