Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?

 

De juiste hoeveelheid vloerenspecie, stampbeton, stabilisatiezand of betonmortel laten berekenen

Bij Multi Mortel Brabant uit Odiliapeel berekenen wij snel en eenvoudig de juiste hoeveelheid beton, cement of mortel voor uw project. Wij bieden die mogelijkheid voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is niet altijd eenvoudig om zelf de juiste hoeveelheid cement of betonmortel te berekenen zonder tegen overschotten aan te lopen. Overschotten zijn kostbaar en het liefst bespaart u natuurlijk tijd en geld tijdens de uitvoer van uw project. Daarom is het laten berekenen van de benodigde hoeveelheid beton of mortel een uitstekend idee, ongeacht het soort betonmortel dat u bij ons bestelt.

Gemak

Goedkoop, snel en geen gedoe

Exact de juiste hoeveelheid

Dus u betaalt nooit te veel en geen restproduct

Snel

Binnen enkele minuten geladen of binnen 1 dag thuisbezorgd

Kwaliteit

Computergestuurde productie

De hoeveelheid cement of mortel laten berekenen, biedt maximale efficiëntie

Multi Mortel Brabant is gespecialiseerd in mortelgebonden producten als drainagemortel, beton, vloerenspecie en stampbeton. Niet alleen berekenen we voor u de gewenste hoeveelheid betonmortel of cement die u nodig heeft; we kunnen ook het gewenste mengsel voor u op maat samenstellen. Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer u een hogere sterkteklasse betonmortel dan de standaard C20/25 nodig heeft. Het samenstellen gebeurt nauwkeurig door onze computersystemen. Ook de vloeibaarheid kan hiermee worden aangepast. Overleg met ons over de mogelijkheden voor uw project.

Afhalen of laten bezorgen?

U kunt ervoor kiezen om, nadat wij de juiste hoeveelheid voor u berekenen, het cement, het stabilisatiezand of de betonmortel af te halen of te laten bezorgen. Afhalen kan vanaf 100 liter en laten bezorgen kan vanaf 250 liter. In beide gevallen zorgen we voor maximale efficiëntie. Dit wil zeggen dat we het materiaal snel inladen en, indien wij het bezorgen, het op de gewenste plek storten. Op die manier zorgen we ervoor dat u meteen aan de slag kunt.

Bestel eenvoudig online

Wij zijn er speciaal voor particuliere en zakelijke klanten die een kleine hoeveelheid beton of mortel nodig hebben. Daarom behoort het berekenen van de hoeveelheid betonmortel, vloerenspecie of cement tot onze totaalservice. Bovendien maken wij het bestellen van producten heel gemakkelijk; u vult eenvoudig het bestelformulier op de website in en we maken samen met u telefonisch een afspraak. Wilt u meteen bellen om uw project en de benodigde hoeveelheden te bespreken? Of heeft u vragen over het berekenen van uw cement, stabilisatiezand, vloerenspecie of mortel? Bel dan naar het telefoonnummer 06 – 39 49 90 69.

Onze producten

Drainage mortel

Drainage mortel

Bekijk product
Vloerenspecie laten maken

Vloerenspecie laten maken

Bekijk product
Stampbeton

Stampbeton

Bekijk product
Stabilisatiezand

Stabilisatiezand

Bekijk product
Uw betonmortel op maat bestelt u eenvoudig online

Uw betonmortel op maat bestelt u eenvoudig online

Bekijk product
Aanvullende producten

Aanvullende producten

Bekijk product

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?