Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?

 

De juiste hoeveelheid vloerenspecie, stampbeton, stabilisatiezand of betonmortel laten berekenen

Bij Multi Mortel Brabant uit Odiliapeel berekenen wij snel en eenvoudig de juiste hoeveelheid beton, specie voor vloeren, cement of mortel voor uw project. Wij geven advies over de hoeveelheid mortelmix aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is niet altijd eenvoudig om zelf de juiste hoeveelheid cement of betonmortel, ook wel specie, te berekenen zonder tegen overschotten aan te lopen. Overschotten zijn kostbaar en het liefst bespaart u natuurlijk tijd en geld tijdens de uitvoer van uw project. Daarom is de juiste hoeveelheid beton of mortel laten berekenen een uitstekend idee, ongeacht het soort betonmortel dat u bij ons bestelt. Ook helpen we u graag bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid stabilisatiezand.

Gemak

Goedkoop, snel en geen gedoe

Exact de juiste hoeveelheid

Dus u betaalt nooit te veel en geen restproduct

Snel

Binnen enkele minuten geladen of binnen 1 dag thuisbezorgd

Kwaliteit

Computergestuurde productie

De hoeveelheid cement of mortel laten berekenen, biedt maximale efficiëntie

We berekenen niet alleen de gewenste hoeveelheid betonmortel of cement die u nodig heeft voor u; we kunnen ook de gewenste hoeveelheid mortelmix voor u op maat samenstellen door u eerst van advies te voorzien. Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer u een hogere sterkteklasse betonmortel dan de standaard C20/25 nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende mortelgebonden producten, zoals:

Het berekenen van de hoeveelheid specie gebeurt nauwkeurig door onze computersystemen. Ook de vloeibaarheid kan hiermee worden aangepast. Overleg met ons over de mogelijkheden voor uw project, ook wanneer u de hoeveelheid stabilisatiezand door ons wilt laten uitrekenen.

Kiest u voor afhalen of bezorging nadat wij de hoeveelheid betonmortel berekenen?

U kunt ervoor kiezen om, nadat wij de juiste hoeveelheid voor u berekenen, de betonmortel en het cement af te halen of te laten bezorgen. Dit geldt ook wanneer u de hoeveelheid stabilisatiezand door ons laat uitrekenen. Afhalen kan vanaf 100 liter en laten bezorgen kan vanaf 250 liter. In beide gevallen zorgen we voor maximale efficiëntie nadat we u advies hebben gegeven over de hoeveelheid mortelmix. Dit wil zeggen dat we het materiaal snel inladen en, indien wij het bezorgen, het op de gewenste plek storten. Op die manier zorgen we ervoor dat u meteen aan de slag kunt.

Bestel uw producten eenvoudig online

Wanneer u advies wenst over de hoeveelheid specie, helpen we u graag verder. Wij zijn er voor particuliere en zakelijke klanten die een kleine hoeveelheid beton of mortel nodig hebben. Daarom behoort het berekenen van de hoeveelheid betonmortel, specie voor vloeren of cement tot onze totaalservice. Ook wanneer u stabilisatiezand nodig heeft, schakelt u ons in voor het uitrekenen van de hoeveelheid. Bovendien maken wij het bestellen van beton of onze andere producten heel gemakkelijk. U vult eenvoudig het bestelformulier op de website in en we maken samen met u telefonisch een afspraak. Wilt u meteen bellen om uw project en de benodigde hoeveelheden te bespreken? Of heeft u vragen over het berekenen van de juiste hoeveelheid betonmortel, cement, vloerenspecie of mortel? Neem dan contact met ons op.

Onze producten

Drainage mortel

Drainage mortel

Bekijk product
Vloerenspecie laten maken

Vloerenspecie laten maken

Bekijk product
Stampbeton

Stampbeton

Bekijk product
Stabilisatiezand

Stabilisatiezand

Bekijk product
Betonmortel op maat kopen

Betonmortel op maat kopen

Bekijk product
Aanvullende producten

Aanvullende producten

Bekijk product

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?