Over ons

Multi Mortel Brabant is ontstaan uit Multi Vloeren Brabant. Al sinds 2001 leveren wij, Rob en Marco, cementdekvloeren. Hierbij hebben we altijd gezocht naar innovatie in onze sector.

Als een van de eerste zijn we gaan werken met een volautomatische vrachtwagen waardoor we onze klanten konden voorzien van kwalitatieve betere vloeren en snellere dienstverlening.

Met deze vrachtwagen maken we cementmortel (vloerenspecie) op locatie. Hierbij beseften we dat wij niet de enige in de bouwbranche zijn die dagelijks een mortelproduct moeten aanmaken. Ook bijvoorbeeld tegelzetters, hoveniers of stratenmakers hebben regelmatig behoefte aan kleinere hoeveelheden betonmortel. Maar dat komen de betoncentrales niet brengen.

Sinds 2016 zijn we gevestigd in Odiliapeel, vlak naast de N264. Een ideale locatie om kleine hoeveelheden beton af te halen. Hier plaatsen we dan ook onze mobiele mini betoncentrale. In het buitenland (bijvoorbeeld Duitsland) is het afhalen van kleine hoeveelheden beton al vrij normaal. Maar nu dan ook voortaan in de omgeving van Uden. Omdat wij gemak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan voor onze klanten hebben we gekozen voor de mobiele variant: zo kunnen we ook thuis leveren.

Rob en Marco

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?