Voor wie

De service van Multi Mortel Brabant is ideaal voor (particuliere) klussen waarbij kleinere hoeveelheden cementgebonden mortels nodig zijn. Maar ook voor de professional bespaart deze service tijd én geld. Bijvoorbeeld voor aannemers, hoveniers, stratenmakers en tegelzetters wordt het werk hiermee vereenvoudigd omdat u binnen enkele minuten het gewenste product op de aanhanger hebben.

Dit scheelt gesjouw, verwerkingstijd en rommel op de locatie waardoor u zich zo snel mogelijk kunt rechten op de verwerking.

Wilt u afhalen? Al mogelijk vanaf 100 liter!
Indien u graag een mortel product wilt komen afhalen, kan dit al vanaf een hoeveelheid van 100 liter. Bestellen kan eenvoudig telefonisch of via het bestelformulier. Zorg er in ieder geval voor dat u vooraf altijd contact met ons heeft gehad om uw afspraak te bevestigen.

Wilt u het laten bezorgen? Al mogelijk vanaf 250 liter!
Het is ook mogelijk dat u uw bestelling laat bezorgen. Dat doen we tegen een geringe meerprijs, al vanaf 250 liter. Wij kunnen onze producten afleveren bij u voor op de stoep zodat u direct kunt starten met de verwerking en u geen vervoersprobleem heeft.

Afhalen en bezorgen van cementgebonden mortel

Voor professional en particulier!

Bestellen Hoe werkt het?